Over mij

Welkom op mijn website!
Ik ben Laurean Looman en sinds enige tijd verdiep ik mij in het maken van websites.

Daarnaast ben ik leerkracht op een basisschool, waarvoor ik al jaren eigen lessen en materialen maak. Naast het onderwijs wilde ik al langere tijd graag iets anders doen, maar wat kon ik niet zo goed bedenken. ‘Iets voor anderen maken’, daar eindigde mijn overpeinzingen vaak mee. Totdat er iemand op mijn pad kwam die een website wilde voor haar nieuwe bedrijf en ik mijn kans greep. Ik werd alleen maar enthousiaster en nu ben jij hier op mijn eigen website.

Wat mij onderscheidt van grote bedrijven is de persoonlijke aandacht die ik erin steek. Ik zal doorvragen en luisteren totdat we helemaal op één lijn zitten. Ik heb inmiddels een aantal opdrachten in naam van een groter bedrijf uitgevoerd en daar was de ontbrekende persoonlijke communicatie met de klant voor mij echt een minpunt. Door een kort lijntje te houden en elkaar te begrijpen kom je samen pas echt tot een mooi product.

Wil jij mij helpen om mijn portfolio op te bouwen? Dat kan door mij jouw website te laten maken. Ben je net een eigen bedrijf begonnen, wil je een plek om jouw creativiteit op te kunnen laten zien of jeuken je handen om een blog te beginnen? Dit en meer kan allemaal! Let wel, hoe ingewikkelder, hoe meer tijd ik wellicht nodig heb om het te kunnen realiseren aangezien ik nog lerende ben. Deze leermomenten vallen overigens buiten de kosten, want ik krijg daar ervaring voor terug.

Wil je sparren over jouw ideeën? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking om een mooi product te kunnen overhandigen.

Ervaringen van klanten

"Laurean heeft mijn website in korte tijd gebouwd en ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en ook met het proces ernaartoe. Ik had al direct een goed gevoel bij Laurean, ze dacht fijn met me mee en ze deed ook echt moeite om te begrijpen wat mijn wensen waren en dit heeft ze ontzettend mooi neergezet. Ik ben trots op de professionele website die van alle gemakken voorzien is en ik krijg ook veel positieve reacties van websitebezoekers. Het onderhoud is zelf goed te doen, maar ik kan altijd terugvallen op Laurean mocht dat nodig zijn en dat vind ik erg prettig. Vanwege deze positieve ervaring zou ik Laurean zonder twijfel aanbevelen!"
Sanne Nashed
psychologiepraktijknashed.nl
Komt hier straks jouw review?
Jouw naam